Erzsébetváros zöld területeinek és a Társasházak növényeinek a védelme kiemelten fontos számunkra. Társaságunk megbízói igény esetén több, jó referenciával rendelkező, kertgondozásra szakosodott céggel ápol jó kapcsolatot.

Megbízóink igénye szerint ajánlatot kérünk és a vállalkozókkal kötendő szerződésekben közreműködünk. A kertfenntartást minden kertre külön elkészített terv alapján történik, Budapesten ingyenes helyszíni felméréssel.

Nagy gondot fordítunk a környezet védelmére, és nem utolsó sorban olyan emberek végzik a kerti munkákat, akik kertész végzettséggel rendelkeznek. A kert továbbfejlesztéséhez tanácsokat adnak és elvégzik azokat.

Érdeklődni lehet: Erzsébet Ház Társasházkezelőnél, az Erzsébetvárosi Szolgáltató Kft. elérhetőségein, amelyeket honlapunkon megtalál.

Speciális kertgondozási feladatok:
​                            
Tápanyag utánpótlás

A növények, amennyiben helyesen választották meg őket, hálásak a megfelelő környezetért és maguktól is szépen fejlődnek. 
Bizonyos időszakonként azonban szükséges a talaj tápanyag-utánpótlásáról, frissítéséről gondoskodni, hiszen rendszeres ápolással, gondoskodással elkerülhető, hogy növényeink megbetegedjenek vagy elpusztuljanak. 
Így maradhat a kert évek múltán is szép és így jelenthet még évek múltán is sok örömet tulajdonosai számára.

Cserjék, fák metszése, ifjítás

Kertünk növényei a megfelelő fejlődéshez bizonyos időszakonként metszést igényelnek. Ez a legtöbb esetben az ifjítást szolgálja, de előfordul, hogy beteg részek leválasztására vagy a veszélyes, túl nőtt ágak lefűrészelésére is szükség van. 
A metszések szakszerű elvégzése növeli kertünk esztétikai értékét.

Virágágyak kiültetése, gondozása

A virágágyak dekoratív és feltűnő ékességei kertünknek. Nemcsak kialakításuk jelent nagy feladatot, hiszen ahhoz, hogy sokáig szépek, szemnek tetszőek maradjanak, folyamatos gondoskodást igényelnek. 
Az elpusztuló növényeket, egynyáriakat érdemes rendszeresen pótolni, szükség szerint tápanyagról és gyomlálásról is gondoskodni kell. 
Egy szépen rendezett virágágy egész évben díszíti a kertet.