Társasházi pályázat figyelés, pályázat írás

A társasházak költségvetésének egyik fontos forrása a fővárosi és a kerületi, nem visszatérítendő vagy visszatérítendő pályázatokból származó támogatás.

A társasház üzemeltetése, karbantartása, műszaki állapotának fenntartása, a hasznosításában rejlő lehetőségek kiaknázása jelentős költséget jelentenek. Az esztétikai megújítás, a felújítás és az energetikai beruházások költségének biztosítása, a legtöbb Társasház esetében saját megtakarítás és pályázati segítség nélkül a csak nagyon ritkán valósulhat meg. 
Álláspontunk szerint a társasházakat úgy kell üzemeltetni, hogy a tulajdonosokat anyagilag a lehető legkisebb mértékben terheljük, ezért figyelemmel kísérjük mindazokat a lehetőségeket, amelyeket a társasházak igénybe tudnak venni. A pályázati, lakástakarék pénztári és a banki lehetőségek összekapcsolásával a társasházak megújítására, beruházásaik fedezetére, olyan megoldásokat kínálunk, hogy a források a legoptimálisabb módon álljanak rendelkezésre. Folyamatosan figyeljük az elérhető pályázati forrásokat, gazdasági segítséget nyújtunk, valamint a pályázat megírását is elvégezzük.

Mindehhez elengedhetetlenül fontos, hogy a társasházak aktualizált Szervezeti és Működési Szabályzattal, valamint annak mellékleteként házirenddel rendelkezzenek, amelynek elkészítésében, felmérve az egyes Társasházak egyedi igényeit, jogászaink közreműködnek.