Az Erzsébetvárosi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata alapította. Társaságunk Erzsébet Ház Társasházkezelő elnevezéssel, megbízható fenntartói háttérrel áll megbízói rendelkezésére.

Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkeznek a társasházkezelés terén. Az általunk kezelt házakat jól ismerjük, ezért valamennyi kérdésükre tudunk válaszolni, továbbá minden a kezelést érintő területen hatékony segítséget nyújtunk.

Nem egy közös képviselet vagyunk a sok közül, mert kezelési díjunk piaci ár alatti, azért, hogy ár-érték arányban működőképesek tudjunk lenni, a piaci mozgást csak minimálisan követve. Mi csak olyan társasházakat kezelünk, melyeket teljes körűen megismertünk.

Gondolkodásunk tulajdonos központú, nálunk az ügyfél az első. Azt szeretnénk, hogy az általunk kezelt házak sokáig nálunk maradjanak. Amennyiben problémájuk van, az a mi problémánk is, ezért igyekszünk azt haladéktalanul megoldani. Azon dolgozunk, hogy, magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk Önöknek.

Gyorsan és könnyen elérhetőek vagyunk, bár természetesen nálunk is előfordulhat, hogy minden munkatársunk le van terhelve, de, ha hívószám kijelzésük engedélyezett, visszahívjuk Önöket. Az ugyfelszolgalat@ervsz.hu email címre bármikor elküldheti kérdését, javaslatát, amire a lehető leggyorsabban megpróbálunk válaszolni. A telefont akár hétvégén és az esti órákban is felvesszük és készségesen próbáljuk megoldani problémáját. Természetesen munkaidőn túl az információkhoz való hozzáférésünk bizonyos esetekben korlátozott lehet.

Megbízható, referenciákkal rendelkező, kiváló vállalkozókkal dolgozunk. A vállalkozók minősítésen esnek át, mind a képviselet irányából, mind a tulajdonosok felől. Ez a folyamatos monitorozás biztosítja azt, hogy vállalkozóink megbízhatóak és biztonsággal felkérhetőek legyenek a kisebb és  nagyobb munkák elvégzésére is.

Rugalmasak vagyunk, amennyiben speciális kéréssel fordulnak hozzánk (például legyünk jelen, amikor a munkavégzés történik), igyekszünk azt mindenkor megoldani. Sokszor keresnek meg minket olyan ügyek intézésével, amelyek a honlapunkon nem szerepelnek, de mi ilyenkor is igyekszünk segíteni.

Reméljük, hogy a fentiek meggyőzték Önt, hogy érdemes a mi szolgáltatásainkat igénybe venni.

Ha bármilyen kérdése lenne, hívjon minket a + 36 1 341 0303 -as telefonszámon, vagy írjon nekünk az ugyfelszolgalat@ervsz.hu email címre.