Tisztelt Tulajdonosok!

Az Erzsébetház Társasházkezelő (Erzsébetvárosi Szolgáltató Kft.) azokat az Erzsébetvárosi tulajdonosokat, akik bizalommal fordultak hozzánk és ránk bízták a társasház kezelését, olyan plusz szolgáltatásokkal szeretné megjutalmazni amelyek a saját életükben nagy segítséget jelenthetnek.
Ennek keretében valamennyi, kezelésünkben lévő társasház tulajdonosa számára ingyenes jogsegélyszolgálatot hoztunk létre. A szolgáltatásunk évek óta működik, segítve ezzel a tulajdonosok felmerült jogi problémáik, igényeik gyors és hatékony megoldását.

Az általunk kezelt társasházak számvizsgáló bizottsági tagjainak folyamatosan személyes és telefonos konzultációs lehetőséget biztosítunk, egyebek mellett a közgyűlés előkészítés, jogszabály értelmezés és a Szervezeti és Működési Szabályzatok alkalmazása körében felmerülő valamennyi kérdésben.

A telefonos megkereséseiket legyenek kedvesek munkanapokon 9 és 17 óra között intézni. Kérjük, hogy amennyiben e-mail üzenetben szeretnék felvenni a megbízott ügyvéddel a kapcsolatot, megkeresésükben a társasház címének megjelölésével, a szükséges információk és elérhetőségek közlésével tegyék meg.
A megbízott ügyvédi irodát az alábbi elérhetőségeken tudják keresni.

JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT:
Dr. Takács Melinda ügyvéd LL.M.
(kereskedelmi szakjogász)
​1114 Budapest, Bartók Béla út 76. 1. emelet / 2. ajtó
​Telefon: +36-1-633-37-11/+36-30-9140-342
Mail: iroda@drtakacsmelinda.hu
​Web: www.drtakacsmelinda.hu